|
|
Registros recuperados : 23 | |
2. | | SANZ, R.; MUÑOZ, F. J.; LARA, L.; BOZA, J. Efectos del nivel de alimentación, clase de leche y edad en el desarrollo de cabritos de raza granadina. Investigación Agraria, Producción y Sanidad Animales, Madrid, v. 2, n. 2, p. 93-103, ago. 1987. Biblioteca(s): Embrapa Caprinos e Ovinos. |
| |
5. | | SANZ SAMPELAYO, M. R.; PRIETO, I.; GIL, F.; BOZA, J. Body composition of pre-ruminant kid goats and lambs maintained at different environmental temperatures. In: INTERNATIONAL CONFERENCE ON GOATS, 7., 2000, Tours, Poitiers, France. Proceedings... Paris: INRA: IGA: Institut de Elevage, 2000. v. 2, p. 648-649. Biblioteca(s): Embrapa Caprinos e Ovinos. |
| |
10. | | MORON, D.; ALONSO, J. J. M.; EXTREMERA, F. G.; SAMPELAYO, M. R.; BOZA, J. Composition of goat milk and cow milk produced in the Iberian southeast: Comparative study. In: INTERNATIONAL CONFERENCE ON GOATS, 7., 2000, Tours, Poitiers, France. Proceedings... Paris: INRA: IGA: Institut de Elevage, 2000. v. 2, p. 617. Biblioteca(s): Embrapa Caprinos e Ovinos. |
| |
12. | | SANZ SAMPELAYO, M. R.; PEREZ, L.; MARTIN ALONSO, J. J.; GIL EXTREMERA, F.; BOZA, J. Effects of concentrates with different contents of protected fat rich in PUFAs on the performance of lactating Granadina goats. 1. Feed intake, nutrient digestibility, N and energy utilisation for milk production. Small Ruminant Research, v.43, n.2, p.133-139, 2002. Biblioteca(s): Embrapa Caprinos e Ovinos. |
| |
14. | | SAMPELAYO, M. R. S.; MUNOS, F. J.; GIL EXTREMERA, F.; BOZA, J. Digestibility of the goat milk and milk replacer in Granadina breed kid. Evaluation of the effects on intake level and age. In: INTERNATIONAL CONFERENCE ON GOATS, 4., 1987, Brasília, DF. Proceedings... Brasília, DF: EMBRAPA-DDT, 1987. v. 2. p. 1378-1379. Abstract 110. Biblioteca(s): Embrapa Caprinos e Ovinos. |
| |
15. | | SANZ SAMPELAYO, M. R.; MUNOS, F. J.; GIL EXTREMERA, F. G.; BOZA, J. Allometric growth of the different carcass cuts in the Granadina breed kid. Effect of kind of milk and intake level. In: INTERNATIONAL CONFERENCE ON GOATS, 4., 1987, Brasília, DF. Proceedings... Brasília, DF: EMBRAPA-DDT, 1987. v. 2. p. 1454. Abstract 217. Biblioteca(s): Embrapa Caprinos e Ovinos. |
| |
16. | | ALONSO, J. J. M.; MORON, D.; EXTREMERA, F. G.; SAMPELAYO, M. R. S.; BOZA, J. Goat cheese fat composition in relation to that of the original milk. In: INTERNATIONAL CONFERENCE ON GOATS, 7., 2000, Tours, Poitiers, France. Proceedings... Paris: INRA: IGA: Institut de Elevage, 2000. v. 2, p. 616. Biblioteca(s): Embrapa Caprinos e Ovinos. |
| |
17. | | SANZ SAMPELAYO, M. R.; ALLEGRETTI, L.; GIL EXTREMERA, F.; BOZA, J. Growth and development of pre-ruminant kid goats of the Granadina breed. Use of a milk replacer determining maximum feed intake. In: INTERNATIONAL CONFERENCE ON GOATS, 6., 1996, Beijing, China. Proceedings... Beijing, China: International Academic, 1996. v. 2, p. 928-931. Biblioteca(s): Embrapa Caprinos e Ovinos. |
| |
19. | | SANZ SAMPELAYO, M. R.; ALLEGRETTI, L.; GIL EXTREMERA, F.; BOZA, J. Substances involved in the maintenance of the energy balance at the blood level in pre-ruminant kid goats, Statistical cluster analysis. In: INTERNATIONAL CONFERENCE ON GOATS, 6., 1996, Beijing, China. Proceedings... Beijing, China: International Academic, 1996. v. 2, p. 653. Biblioteca(s): Embrapa Caprinos e Ovinos. |
| |
20. | | RUIZ MARISCAL, I.; GOMEZ, A.; PRIETO, I.; SANZ SAMPELAYO, M. R.; GIL, F.; BOZA, J. Notas sobre el diseño y análisis de un sistema de alimentación continuada para el cabrito lactante. Investigación Agraria, Producción y Sanidad Animales, Madrid, v. 5, n. 1/2, p. 43-50, abr./ago. 1990. Biblioteca(s): Embrapa Caprinos e Ovinos. |
| |
Registros recuperados : 23 | |
|
|
| Acesso ao texto completo restrito à biblioteca da Embrapa Gado de Leite. Para informações adicionais entre em contato com cnpgl.biblioteca@embrapa.br. |
Registro Completo
Biblioteca(s): |
Embrapa Gado de Leite. |
Data corrente: |
08/08/2017 |
Data da última atualização: |
09/04/2024 |
Tipo da produção científica: |
Artigo de Divulgação na Mídia |
Autoria: |
SIQUEIRA, K. B. |
Afiliação: |
KENNYA BEATRIZ SIQUEIRA, CNPGL. |
Título: |
Dia mundial do leite: custo benefício dos nutrientes dos produtos lácteos. |
Ano de publicação: |
2017 |
Fonte/Imprenta: |
Nuvlac, maio 2017. |
Idioma: |
Português |
Palavras-Chave: |
Custo nutrientes; Nutrileite. |
Categoria do assunto: |
L Ciência Animal e Produtos de Origem Animal |
Marc: |
LEADER 00371nam a2200121 a 4500 001 2073767 005 2024-04-09 008 2017 bl uuuu u00u1 u #d 100 1 $aSIQUEIRA, K. B. 245 $aDia mundial do leite$bcusto benefício dos nutrientes dos produtos lácteos.$h[electronic resource] 260 $aNuvlac, maio 2017.$c2017 653 $aCusto nutrientes 653 $aNutrileite
Download
Esconder MarcMostrar Marc Completo |
Registro original: |
Embrapa Gado de Leite (CNPGL) |
|
Biblioteca |
ID |
Origem |
Tipo/Formato |
Classificação |
Cutter |
Registro |
Volume |
Status |
Fechar
|
Nenhum registro encontrado para a expressão de busca informada. |
|
|